LAKTAŠI, 19. februara – Danas je u prostorijama FK ”Crni Vrh” u Jaružanima obavljena prozivka prvog tima, a šefu stručnog štaba Zoran Vunjak odazvalo  se 25 igrača:

Dušanić, Popović, Rogić, Vunjak, Đurić,Savić, Radinković, Vrančić, Petreš, Amiđžić, Ćetojević, Bojić P., Jaćimović, Bojić., Brdan, Stupar, Vujmilović, Stanković, Ivanović, Ribić, Milinković Đukić, Grubešić Skenderija,Višekruna

Crni vrh
Svi igrači iz prvog jesenjeg dela sezone su ostali,a u timu ima jedan novajlija, Milan VIšekrune je došao iz FK “Milan” (Kosjerovo)

Zoran Vunjak Trener FK „Crni Vrh“

Prvi trening je planran za nedelju 25 februara. Kompletne pripreme odradićemo na domaćem terenu u Jaružanima. Najvažnije je da smo šačuvali kompletnu ekipu i doveli još jednog igrača iz Kosjerova. Glavni cilj nam je osvajanje šampionske titule i plasman u viši rang takmičenja“

U pripremnom periodu ekipa iz Jaružana planira odraditi i nekoliko prijateljskih utakmica. Za sad je poznato da će boto odigrani susreti sa Potkozarjem iz Aleksandrovca, Gomionica (Bronzani Majdan) te, Budućnost (Galjipovci), Fudbaleri iz Jaružanja su jesenju polusezonu završili na prvoj poziciji Opšti nske lige Laktaši-Srbac-Prnjavor, sa dva boda više od prvog pratioca Bratsva iz Poveliča.

 

Za “Glas Laktaša” : Danijel Glišić