LAKTAŠI.24.maja- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno i svježije vrijeme, mjestimično sa kišom i dnevnom temperaturom od 16 do 21 stepen Celzijusov.
Ujutro i prije podne biće oblačno u većini predjela, mjestimično uz kišu koja će ponegdje biti jača i obilnija.

kisa

Tokom dana na sjeveru će doći do prolaznog prestanka padavina i raslojavanja oblaka, a popodne se očekuje kiša na jugu i istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prema večeri, padavine će prestati u većini predjela, a mogućnost za po koji pljusak ostaće na sjeveru, kao i za slabu kišu na istoku. Ponegdje će se, uz nisku oblačnost, formirati magla, posebno u planinskim predjelima.

Duvaće umjeren sjeverozapadni vjetar, prolazno i jak, prvo na sjeveru i u Semberiji, a nešto kasnije tokom dana u Dinaridima i Hercegovini, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 14.00 časova: Bjelašnica osam, Kupres 14, Bugojno i Ivan sedlo 18, Drvar, Livno i Sanski Most 19, Gradačac, Prijedor i Sokolac 20, Bihać, Sarajevo i Trebinje 21, Banjaluka, Doboj i Srebrenica 22, Zvornik 23, Mostar, Neum, Tuzla i Zenica 24, Bijeljina 25, Stolac 26 i Čapljina 28 stepeni Celzijusovih