TESLIĆ, 25. avgusta – Policija je oduzela “hjundai” od Mirzeta Džilića (23) iz Teslića zbog duga od gotovo 6.000 maraka na ime neplaćenih kazni, te vožnje bez vozačke dozvole.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić 24. avgusta su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka privremeno oduzeli putnički automobil marke “Hjundai” od lica koje je višestruki povratnik u činjenju prekršaja – saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Džilić je zaustavljen sinoć oko 22.35 časova, a policija je utvrdila da nema vozačku dozvolu koja je deponovana u PS Teslić zbog sakupljenih 10 kaznenih bodova za period od godinu dana.

– Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, odnosno da isto ima 31 neplaćenu kaznu sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 5.952 KM – naveli su iz PU Doboj.

Protiv Džiliža će Osnovnom sudu Teslić biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja.

Srpskainfo