LAKTAŠI, 17. maja – Predstojećeg vikenda nas očekuje nekoliko zanimljivih susreta na drugoligaškom zapadu, a jedan od posebno zanimljivih biće odigran u laktaškom naselju Trn gdje će istoimeni domaćin dočekati posebno motivisane igrače iz Omarske u okviru 27. kola šampionata.

fk omarska

Nemanja Paripović kapiten i prvotimac iz Trna smatra  da,  iako u klubu nije baš sjajna situacija, trener ima sve igače na raspolaganju i očekuje sva tri boda:
“Uprkos jako lošoj situaciji u klubu, derbi sa Omarskom je uvijek nešto više od toga. I pored loših rezultata, u ovom derbiju uvijek idemo na pobjedu.

Svi su na raspolaganju šefu, iako to nije ni blizu prvom dijelu sezone , kada smo svima bili tvrd orah.

Ali ja iskreno kao kapiten vjerujem da ćemo u subotu  protiv Omarske uzeti sva tri boda.”

Sa druge strane prvotimac Omarske, Đorđe Rosić očekuje fer, i nadasve korektnu utakmicu u kojoj će pružiti svoj maksimum kao ekipa:

 “Kao igrač ekipe i kao pojedinac želim da naglasim da moja ekipa želi da odigra fer korektnu utakmicu, naravno idemo po pobjedu.

Daćemo svoj maksimum i odigrati jednu interesantnu utakmicu, kako dolikuje derbi utakmici.

Nadam se jednom korektnom gostovanju, i dobrom gostoprimstvu fudbalskog kluba Trn. I neka bolji pobjedi.”

 

Utakmica je na programu u subotu 19.05.2018god. sa početkom u 17.30 sati na stadionu FK „Sloga“ u Trnu.

 

Povjerenje sudijske organizacije za ovaj susret povjereno je sudijskoj trojci na čelu sa Tripunovć Zoranom iz Doboja, a pomagaće mu zemljak Todorić Stanko takođe iz Doboja te Mirić Mirko iz Šamca.
Delegat  na ovom susretu je Aleksić Dragan, kontrolor je Đurđević Predrag iz Prnjavora.

 

Za “Glas Laktaša”: Danijel Glišić