LAKTAŠI, 21. oktobra – Domaća priča za najbolje iskustvo – Zapp dostava! Zapprepasti se od dobrih ponuda svaki dan. Najbolji restorani u gradu na jednom mjestu, svježe voće i povrće, cvijeće i još puno toga.  


Zapprepasti se od svakodnevnih promocija, gratisa i novih ponuda.  Nećemo vam otkriti sve detalje razvoja i ponude koju uskoro možete očekivati na Zapp aplikaciji, zato nas zappratite i preuzmite aplikaciju da i vi budete dio naše uspješne priče.
Pazimo na svaki detalj za najbolje korisničko iskustvo i trudimo se što više približiti korisnicima. U kratkom roku postajemo jedna od vodećih dostavnih službi.
Trenutno Zapp dostava posluje u Banja Luci, Mostaru, Čapljini, Grudama, Sarajevu, Trebinju i Laktašima.
Zapp! omogućuva jednostavno naručivanje i brzu dostavu hrane iz raznih restorana, kao i namirnica te raznih proizvoda kada i gdje vama to odgovara. Na aplikaciji možete odabrati dvije vrste dostave, dostava što prije ili da navedete vrijeme dostave koje vama odgovara. Takođe, možete pronaći informacije o partnerima, jelovnike i cijene proizvoda. Zapp aplikaciju možete preuzeti na linku http://onelink.to/rqy9xks
Ukoliko se zainteresovani za dinamičan i zanimljiv posao dostavaljača, prijave možete slati na e mail adresu laktasi@zapp.io ili na broj 066 11 22 44.