BANJALUKA, 15. septembra – Na Trgu Krajine u Banjaluci danas su se ošišale 143 osobe i donirale kosu za pravljenje perika djeci oboljeloj od raka.

sisanje-2

Ovim se Banjaluka upisala na mapu gradova u kojim je održana akcija „Moja kosa, tvoja kosa“, a organizatori su ponosni da ovoliki odziv građana.

– Malo je reći da smo imali predivan dan, mnogo dobre djece, dobrih ljudi. Ovo je prva akcija koju smo održali na otvorenom i između ostalog presretni smo što nas je vrijeme poslužilo odlično. Mnogo osmijeha smo dobili danas – navode organizatori.

Zahvaljuju se svim frizerima koji su učestvovali u akciji i odvojili svoje vrijeme.

 

– Veliko hvala našim prijateljima iz Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” Banjaluka na velikoj podršci, na pomoći i dokazu da se sve što se hoće može se. Pokazali smo da ujedinjeni možemo postići sve i mnogo više, da zajedno možemo napisati dobre priče i izbrisati granice – navode u Udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka“.

Neuobičajenom frizerskom salonu na otvorenom danas su se pridružili i mališani iz Roditeljske kuće, a društvo su im, između ostalih, pravili i Vanja Mišić i Enis Bešlagić.

 

Srpskainfo