LAKTAŠI, 18. decembra – Savez društava dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske i Društvo dobrovoljnih davalaca krvi Laktaši u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Republike Srpske organizuju redovnu godišnju akciju darivanja krvi koja će se održati u prostorijama Srpske pravoslavne crkve eparhija banjalučka, parohije u Laktašima.

Poštujući epidemiološke mjere koje su na snazi sa ciljem suzbijanja širenja korona virusa, akcija dobobrovljnog davanja krvi će se ovaj put održati u dva navrata.
Prvi dio akcije organizuje se 25.12.2020. godine, a drugi  28.12.2020. godine u periodu između 09 i 14 časova.
Iz Društva dobrovoljnih davalaca krvi Laktaši apeluju na sve građane da izdvoje pola sata svog vremena, i dođu da podrže akciju, jer nema operacija bez krvi ni pomoći najugroženijima da ozdrave bez dobrovoljnih davalaca krvi.
Kako bi akcija bila što uspješnija, ali i kako bi se izbjeglo stvaranje gužve koja nam ovih dana ne treba, svima koji namjeravaju doći, na raspolaganju su brojevi telefona 051 530 683 ili 066292 835, putem kojih mogu rezervisati svoj termin za dolazak. 

1 KOMENTAR

  1. Svaka akcija koja podrazumeva humanost je za pohvalu.Posto situacija nalaze da Novu godinu i Bozic provedemo skromno u krugu najblizih,nas nekoliko porodica smo skupili novac i jednom domu za stare smo poklonili ruski fotokataliticki aparat za preciscavanje vazduha,alergena i duvanskog dima za njihove zajednicke prostorije.Tako cemo pomoci da se i osoblje i korisnici doma zastite od sirenja virusa.

Comments are closed.