LAKTAŠI, 09. septembra – Radoznalost, a naročito ženska, često zna da dovede do katastrofe. U ovom slučaju, sudionici ove priče, suočili su se relativno blagim sankcijama, koje su ih dočekale nakon što se otkrio razlog njihove radoznalosti.

Kako saznajemo, genitalije jednog muškarca bile su toliko interesantne medicinskim sestrama Zdravstvenog centra u Denveru, da nisu prestale da pokazuju interesovanje čak ni kada je pacijent umro.

Predstavnik centra saopštio je da je pet medicinskih sestara suspendovano zbog neprestanog zavirivanja u međunožje pacijenta za vreme njegovog boravka u bolnici. 

Razlog? 

Veličina muškarčevog penisa.

Neprimereno ponašanje sestara dogodilo se između 31. marta i 3. aprila, ali je prijavljeno tek u maju, kada je jedna od zaposlenih sestara slučajno čula razgovor svojih koleginica.

“Žene su čak otvarale vreću s telom samo da bi mogle da vide ono što ih je zanimalo”, izjavio je portparol centra Džoš Rasmusen za Denver čenel.

Iako je policija reagovala, “zaključila je da nije bilo dovoljno dokaza o počinjenom prestupu” i naložila centru da interno reši problem, prenosi Njuzer. 

Sestre su se vratile na posao nakon tri nedelje suspenzije.

Izvor: B92