LAKTAŠI, 6. SEPTEMBRA – Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je večeras u Slatini kod Laktaša da ova stranka ima ozbiljne politike, političare, mehanizme, programe i da je u stanju da u naredne četiri godine igra utakmicu na dva terena – da brani nadležnosti Srpske i da ekonomski i finansijski uradi sve što građani očekuju.


“Na jednom da branimo nadležnosti Republike Srpske i to ćemo predano raditi, a na drugom – ekonomskom i finansijskom terenu da uradimo sve što naši građani od nas očekuju”, rekla je Cvijanovićeva na predizbornoj tribini ove stranke.

Ona je istakla i da sadašnja vlast ulaže napore kako građani Republike Srpske ne bi osjetili krizu koja je zadesila cijeli svijet.

“Republika Srpska gradi svoje enregetske potencijale, koji će doprinijeti da Srpska bude energetski stabilna i nezavisna”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je to politika Milorada Dodika i SNSD-a, te da je ponosna što joj pripada.

“Znamo šta smo to ostavili u Slatini, ali i širom Reublike Srpske. To ljudi ovog kraja najbolje znaju, kao i to da smo sa jednakom ljubavlju radili i gradili, ali i branili Srpsku tamo gdje je trebalo”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da SNSD namjerava da radi to i dalje.

“Možete imati vjeru u nas, kao što i mi imamo veliku zahvalnost za podršku sve ove godine, jer bez nje ne bi bilo ništa moguće od onoga što smo planirali realizovati. Mi smo partija naroda, mi smo porodica i prijatelji koji su se okupili i predstavljaju veliki pokret jer želimo našoj Republici najbolje”, poručila je Cvijanovićeva.