LAKTAŠI, 3. jula – U Laktašima je policija uhapsila Đ.U. zbog sumnje da je preko društvenih mreža upućivao prijetnje jednoj ženi.


U saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka se navodi da je Đ. U. osumnjičen da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

”Oštećena osoba je prijavila da joj je Đ.U. putem društvene mreže poslao više poruka pretećeg sadržaja, što je kod oštećene izazvalo osećaj straha i ugroženosti po život i tijelo”, rekli su u policiji.

O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu ”Ugrožavanje sigurnosti”, te naložio da se preduzmu neophodne mere i radnje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv Đ.U. dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

6 KOMENTARA

  1. Koji novinar, koji tekst, ko, zašto, zbog čega, razlog. Ništa, samo prijetio je “jednoj ženi” i inicijali. Bravo za struku…..
    Prijetio onako, što mu se prijeti,…. možda čo'ek prijeti po kućama…..

  2. Koji novinar, koji tekst, ko, zašto, zbog čega, razlog. Ništa, samo prijetio je i inicijali. Bravo za struku…..
    Prijetio onako, što mu se prijeti,…. možda čo'ek prijeti po kućama…..

  3. Treba javno objaviti ime i prezime ove fukare sto se nasao da prijeti. Ima li taj porodicu – sve ih na stub srama i tog smrada sto prijeti. Prijeti tati svome sto je napravio fukaru. Ima li policija pendreka za ovakve da ih polomi da pola godine budu neporetni i na rehabilitaciji?

  4. Misle pojedini da se danas može primjetiti kome kako i kada hoćeš. Djubre u zatvor na mjesec dana. Neka prijeti svojoj mami ubuduće.

Comments are closed.