SRBAC, 22. avgusta – Amaterska pozorišna trupa “Milenijum” iz Srpca izvešće sutra u Domu kulture u Srpcu premijeru 11. predstave pod nazivom „Ah, ti Bogovi” koja je rađena u režiji glumice Narodnog pozorišta RS Slađane Zrnić.

Kroz predstavu, koja će početi u 19 časova, mladi srbački glumci će pokušati da nađu šta je zajedničko starim Grcima i današnjim ljudima kada je riječ o borbi za vlast, što će prikazati na komičan način.

– Tražeći sličnosti, otkriće da je zapravo sve isto, a publiku očekuje dosta smijeha – rekla je direktorica pozorišta Sanela Vidović.

Predstava je humanitarnog karaktera, a sav prihod od ulaznica po cijeni od četiri KM namijenjen je za liječenje Snježane Popadić-Repović (36) iz Srpca, majke maloljetnog djeteta, koja boluje od karcinoma.

– Terapije i lijekovi su veoma skupi i Snježana to sama ne može obezbijediti. Pozivamo preduzeća i druge donatore da se uključe i daju doprinos svojim donacijama – rekla je Vidovićeva. Donacije se mogu uplatiti na broj žiro računa “Milenijuma”: 5620108023750183, koji je otvoren kod NLB banke.

 

Glas Srpske