LAKTAŠI, 09. avgusta – Čedo Pantić, član Kik-boks kluba Hektor iz Laktaša, nastupiće 10. avgusta na manifestaciji  „Sarajevo fajt 3“ gde će se boriti za  „SF3“ pojas u konkurenciji najkvalitetnijih boraca iz regiona u kategodiji do 72 kilograma.

Foto: privatna arhiva / RAS Srbija

Na ovom takozvanom turniru osmorice konkurencija će biti izuzetno jaka, a da bi došao do pojasa Pantić će morati da dobije tri borbe borbe u toku jedne večeri. Pantić ističe da je spreman za spektakl i obećeva veiku borbu.

– Zajedno sa trenerom Predragom Stankovićem i sparing partnerom Denisom Marjanovićem sam se izuzetno kvalitetno pripremio za ovu veliku manifestaciju koja će okupiti zaista kvalitetne borce. Svi oni rade na vrhunskom nivou, međutim, ja sam uveren da sam najbolji i da mogu da dođem do pojasa. Takođe, moram reći da ovo neće biti nimalo lako jer za jednu noć moram ostvariti tri pobede, međutim, ukoliko ne bude bilo nekih nepredviđenih problema, odnosno povreda, siguran sam da imam snage za to – samouveren je kao i uvek Čedo Pantić.

Osim Pantića, na ovoj manifestaciji nastupiće Haris Biber (BiH), Selmedin Didić (Švicarska), Čedo Pantić (BiH), Mario Marković (BiH), Slavoljub Budeša (BiH), Novak Radulović (Srbija), Rene Areger (Češka Republika) i Bobančo Iioski (Makedonija).

 

/Blic.rs/