LAKTAŠI, 30. marta – Napredna Srpska formirala je Povjereništvo stranke u Laktašima, a za povjerenika je izabran Nebojša Ličanin, odbornik u Skupštini opštine Laktaši. Uz Ličanina, odbornik u Skupštini opštine Laktaši je još jedan član Napredne Srpske, Dalibor Radetić.

Dojučerašnji Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Laktašima jednoglasnom odlukom prešao je u Povjereništvo Stranke Napredna Srpska. Formiranju Povjereništva u opštini Laktaši osim brojnih članova i simpatizera prisustvovali su predsjednik Napredne Srpske, Adam Šukalo i povjerenik stranke za opštinu Gradiška i koordinator Napredne Srpske za Izbornu jedinicu 2 Goran Đorđić.

Šukalo je naglasio da Napredna Srpska očekuje dobar rezultat u Laktašima kao i u ostalim opštinama u ovoj Izbornoj jednici. Predsjednik Napredne Srpske predstavio je članovima i simpatizerima osnovne programske ciljeve stranke i naglasio da se stranka zalaže za temeljne reforme u društvu i borbu protiv kriminala i korupcije. Đorđić je istakao da će tokom sljedeće sedmice biti formirano povjereništvo u opštini Prnjavor čime će biti završeno konstituisanje organa Napredne Srpske u cijeloj Izbornoj jedinici 2.