LAKTAŠI, 24. avgusta – Do kraja avgusta ostalo je nešto manje od nedjelju i po dana. Ali, to ne znači da vas ne očekuju velike promjene u narednih osam dana.

shutterstock_532395352

Sjajan je dan za ljubavne susrete, a posebno za mlade jer ovaj aspekt prati tranzit Mjeseca u Blizancima. Pojačana strastvenost i mentalno uzbuđenje koje se postiže razgovorom ili vrelim porukama. Ovaj tranzit će se osjetiti i nekoliko dana prije, a zbog ostalih povoljnih aspekata, strasti će se rasplinuti kao nikad prije. I kada su druge obaveze u pitanju, nećete željeti da ih radite sami. Biće vam potreban partner u poslu, vožnji ili učenju. Idealan je dan za početak nove ljubavne veze i za susrete na kafi.

26 AVGUST – VENERA TRIGON URAN

Rijetko kada da se dogode tako povoljni aspekti kao što će to biti u mjesecu avgustu, pa se tako još jednom za nekoliko dana dešava još jedan povoljan aspekt u nizu. On ukazuje na nešto novo, na nove finansijske planove, nove početke kada su određeni poslovi u pitanju, usavršavanje i unapređenje određenih poslova ili mehanizacije, ali i kada su društveni odnosi u pitanju ovaj aspekt donosi pozitivne preokrete u ljubavnim vezama, originalnost, iznenađenja, nove ljubavi i nova poznastva ali i sjajne odnose sa prijateljima.

 

28 AVGUST – MARS TRIGON URAN

 

Ovaj tranzit će donijeti poslovni napredak i promjene na radnom mjestu. Treba biti u skladu sa vremenom i neprestano ispitivati tržište i nuditi potrošačima ono što je aktuelno. Usavršavanje tehnike, saradnja sa novim ljudima, korišćenje novih materijala ili mehanizacije može olakšati vaše poslovanje. Kontakti sa novim ljudima koji mogu pozitivno uticati na vaš život. Moguć je zajedničko poslovanje sa prijateljima.

29 AVGUST – SUNCE TRIGON URAN

Promjene koje su uslijedile donijeće i nova pravila koja će nametnuti vaš šef ili novi zakon. Sve će biti drugačije, a, ruku na srce, lako se naviknuti na nešto što je dobro. Neke od vas očekuju razgovori sa šefom koji može najaviti promjene i koji će sa vama razgovarati o novim poslovnim projektima i zadacima koji vas očekuju. Otvorenost i srdačnost u kontaktu sa drugim ljudima. Preduzimljivost i spremnost na rad.

(astroregulus / Srpskainfo)