LAKTAŠI, 9. septembra – ’’Fitness Factor’’ klub je održao promociju kluba u petak 6.septembra u Sportskoj dvorani u Laktašima.
Prisutni su imali priliku da vide demonstraciju treninga ’’FITNESS FACTOR TIMA’’, koji je na veoma atraktivan način prikazao FITNESS MIX  trening koji sadrži vježbe iz oblasti aerobika, pilatesa i zumba aerobika.

 

Promociju kluba je otvorila Sanela Ratković, šef Odjeljenja za sport u opštini Laktaši, a sve prisutne su pozdravili i osnivači ovog sportskog kolektiva Darija Balaban, Maja Regodić i Mirjana Rašljić.

– Želja nam je bila da da osnujemo jednu sportsku organizaciju koja ima za cilj da okupi sve one koji žele da naprave promjene u svom životu i pobjegnu od svakodnevice – izjavila je Darija Balaban, pokretač inicijative za osnivanje kluba.

– Petnaest godina radim u KBC Banja Luka na Neurološkoj klinici kao fizioterapeut i svakodnevno gledam veoma mlade pacijente koji su upravo zbog loših životnih navika oboljeli. Redovna fizička aktivnost, kao i zdrava ishrana preventivno djeluju na sprečavanje ovakvih oboljenja, pa iz tog razloga toplo preporučujem svima da nam se priključe i da uz osmjeh i druženje postignemo ono najvažnije, dugovječan i srećan život – izjavila je Mirjana Rašljić,član ’’Fitness factor tima’’.

Maja Regodić je takođe dio ’’Fitness Factor tim’’,  fitnessom se bavi već 10 godina, a po zanimanju je magistar umjetničkih nauka, pijanistkinja.

Treninzi su ponedjeljkom,srijedom i petkom od 21.00 do 22.00 časova u Sportskoj dvorani u Laktašima.

Izvor: http://laktasi-info.com