LAKTAŠI, 28. decembra – Odbojkaški klub “Laktaši” je sinoć u Sportskoj dvorani Laktaši povodom četiri godine od osnivanja kluba izvršio smotru svih takmičarskih selekcija.

Klub je osnovan 18.decembra 2009.godine i trenutno okuplja preko 120 članova, djevojčica uzrasta od 6 – 18 godina.

Pored brojnih pehara osvojenih na međunarodnim takmičenjima, ovaj sportski kolektiv je ove godine svojim izuzetnim rezultatima obezbjedio ulazak u 1. ligu RS ali zbog teške finansijske situacije u lokalnoj zajednici nije pristupio takmičenju najboljih u RS.

– Trenutno ovaj sportski kolektiv se takmiči u 2. ligi RS. Nalazi se na prvom mjestu u grupi ,bez i jednog poraza. Takođe,  pionirke su svojiom odličnom igrom zauzele prvo mjesto u grupi te su obezbjedile ulazak u polufinale prvenstva – izjavio je Siniša Džakula, trener seniorske selekcije OK Laktaši.

– OK Laktaši je ponos naše lokalne zajednice. Naš sportski kolektiv je jedan od najbolje organizovanih sportskih kolektiva u našoj opštini. Stručni tim ljudi koji rade sa našim članovima su licencirani treneri, profesori i pedagozi fizičke kulture.Sve to je uticalo na ostvarene rezultate u 2013.godini od kojih bi izdvojio 1.mjesto na Međunarodnom turniru u Hrvatskoj, 1.mjesto i ,,pokalu” grada Celje, na Međunarodnom turniru u Sloveniji a najznačajnije priznanje smo dobili u Savoni (Italija) gdje je naš tim proglašen za najperspektivniju ekipu turnira – izjavio je osnivač kluba  Zoran Rašljić.