GUČA, 08. juna – Kažu prijatelji Dragomiru Šuluburiću iz Guče, u dane kada se o njemu naveliko priča, pa i neplivači među njima: “Da smo znali da će biti ovakva reakcija žena i mi bi smo s stobom zaplivali kod poplavu, pa taman se i podavili.”

 

Zbog ovih slika postao je poznat preko noći
FOTO: V. LOJANICA / RAS SRBIJA
Zbog ovih slika postao je poznat preko noći

Dragomir je popularnost stekao u ponedeljak, kada je na tuđoj muci pokazao svoju hrabrost i humanost. Dok je nabujala Bjelica potapala dragačevsku varošicu sa prijateljem Slavkom Vujovićem je uleteo u komšijsko dvorište i iz vode, koja im je bila do ramena, spasao celo stado ovaca.

Dragomiru ne treba teretana
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Dragomiru ne treba teretana

No, deo lepšeg pola zadivila je Šuluburićevo mišićavo, tetovirano telo. Go do pojasa evakuisao je ovce pa je takav osvanuo na fotografijama pred kojim mnoge dame uzdišu. I javno pričaju o tome, čak su preko i našeg sajta pokušale da dođu do Dragomirovog broja telefona!

Svoje telo održava vežbama u prirodi
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Svoje telo održava vežbama u prirodi

– Pet dana je prošlo od kada se o tome priča, ali ja baš nešto tu popularnost i ne primećujem. Da sam zapao za oko tolikim ženama, valjda bi me neka do sada našla. Mada, otvorio sam juče, prekjuče instagram posle godinu dana, kad ono mnogo više pratilaca nego ranije. Nisam od posla stigao još da pogledam, ali cenim da prednjače pratilje. I Gučanke mi lično zadive na telu, ali sve se svodi na sprdnju, mala je ovo sredina, svi se znamo – priča Šuluburić za “Blic”.

Ovaj spasilac i dalje traži devojku
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Ovaj spasilac i dalje traži devojku

Ništa se od ponedeljka do danas nije promenilo u njegovom životu. I dalje nema devojku i to je prvo što bi želeo da promeni.

Naporno trenira tri puta nedeljno uglavnom forsirajući sebe testovima izdržljivosti po dragačevskim šumama, posvećen je poljoprivredi, na usluzi svima kojima treba bilo kakva pomoć.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

A dugo već sa svojom družinom pomaže narodu kad mu neprilike zagorčaju život, kao onomad kad je Bjelica divljala Gučom.

Nađosmo ga u selu, prska maline. Od proizvodnje ovog voća i kupine živi.

– Lepo je danas vreme, ja sam u majici bez rukava. Ako koja dama hoće uživo da se divi mom telu rado ću je letos dočekati u sezoni berbe. Nudim dnevnicu, hranu i smeštaj – kaže Dragomir, a ostalo je, drage dame, na vama.

Blic