Pun Mesec sa sobom donosi energiju koja može da ispuni sve vaše želje

Večerašnji pun Mesec neće biti običan pun mesec, već onaj koji stučnjaci nazivaju Cvetni pun Mesec. Pun Mesec u Škorpiji donosi priliku da se transformišemo, ali i da obavimo duboku introspekciju i samoanalizu.

Ovaj pun Mesec će vas navoditi na razmišljanja, a duboke misle će vam pomoći da se posvetite rešavanju problema i određenih nefunkcionalnih odnosa. Budite spremni za proces samorefleksije, odnosno samoposmatrajnja.

S obzirom da ćete biti obuzeti mislima, savet je da dobro razmislite o svemu što osećate pre nego što počnete da delujete. Takođe, sada je idealno vreme da postavite svoju listu prioriteta i očistite se od toksičnih misli i emocija.

Iako ne postoji loš način da poželimo neku želju, kada imamo pomoć energije Meseca da nam pomogne, definitivno bi trebalo da izaberemo onu pravu.

Pratite ove astrološke rituale jer njima želji dajete mnogo više energije poklanjajući poverenje Mesecu.

Pun Mesec

Foto: Pixabay

Napravite listu prioriteta

Na papiru napišite dve liste. Prva lista treba da se sastoji od onoga šta smatrate da morate da imate u životu. Razmislite šta vam je najvažnije i šta želite da zadržite za sebe. Na drugoj listi zapišite ono za šta verujete da se možete rešiti, čak i ako se radi o međuljudskim odnosima.Kada napišete listu prioriteta, biće vam jasnije šta treba da radite u budućnosti.

Nakon što pročitate spisak i razmislite o svojim željama, izađite napolje i upalite papir pomoću upaljača ili šibice, vodeći računa da komadići ne padnu na zapaljivu površinu. Jednom kada se plamen ugasi, znajte da je vaša lista sada deo univerzuma.

horoskop, seks, sex

foto: pixabay.com

Kupka za čišćenje tela i uma.

Ovaj pun Mesec može fizički da utiče na nas. S obzirom da boravi u znaku Škorpije, to znači da moramo voditi računa o našoj intimnoj regiji. Svim stvarima koje se nalaze “dole” biće potrebna dodatna nega.

Dok ste u kadi, odvojite vreme da odate počast vašem telu i njegovoj sposobnosti da funkcioniše. Neka voda opere sve što muči vaš um i telo. Kako bi ova kupka bila ritualna, u onoj meri u kojoj ćete se osećati prijatno, savet je da upalite lampice, koristite mirisne štapiće i pustite neku laganu muziku.

pun mesec, horoskop, supermesec

foto: pixabay.com

Ritual sa svećom

Postavite svoje želje. Šta želite da se dogodi? Šta želite od svog života u ovom trenutku?  Zapišite svoju želju pomoću markera ili je urežite u sveću. Neka vaša želja bude kratka i jasna. Odredite ono šta želite i duboko razmislite o tome.

Sveću možete da ukrasite cvećem ili nakitom, kristalima, stvarima koje volite. Uverite se da je sveća na bezbednom mestu, odnosno da neće kapljati ili oštetiti nijednu površinu.

Izgovorite tihu molitvu dok je palite i razmislite o svojoj nameri dok gledate u plamen. Pre nego što je ugasite, zatvorite svoj ritual rečima: “Tako mora biti!

(K.M./Telegraf.rs)