LAKTAŠI, 25. maja -Horoskop za vikend predviđa usamljenost i naporan dan, ali ljubavni susret na kraju dana učiniće da zaboravite na sve brige i dileme!

 HOROSKOP

Na kraju sedmice, Veneru će na žalost rastužiti Saturn i svi koji imaju ovaj aspekt u natalnom horoskopu, mogu doživeti jedan veoma tužan dan u životu. Osamite se i ne insistirajte na partnerskim razgovorima. Postite i odreknite se hrane umesto ljubavi.

Poštedite svoje telo i poštedećete srce. Za one koji natalno imaju dobar aspekt, ovo mogu biti određene okolnosti koji opisuju jedan vrlo naporan dan, a nakon takvog dana neočekivani susret sa voljenom osobom. Ne pitajte previše, ne razmišljajte o minulim trenucima, ostavite ih u vremenu u kojem su se dogodili, a vi uživajte u trenutkuprovedenom sa tom osobom i budite zahvalni zbog toga.

Dok neki budu tugovali, drugi će krasti retke iskre sreće i ljubavi. Zato, svaki tren u kojem se osećate srećno i ispunjeno, zadržite u srcu što duže možete i pamtite, jer iz njih izviru sve želje i kreacije.

Izvor: Profesionalna astrologija/Sensa