Proteklog vikenda na Palama održano je međunardno takmičenje u kik boksu “Jahorina Open”. Na takmičenju su nastupila 32 kluba iz 5 zemalja sa oko 200 takmičara.

Kik boks klub Laktaše na najbolji način predstavili su:
– Nemanja Balaban koji osvojio dvije zlatne medalje u dvije razlicite discipline(full contact i kick light) te na najbolji način nastavio niz prethodnih uspijeha.
-Savo Preradović takođe osvojio dvije zlatne medalje u dvije različite kategorije(kick light i light contact). Opravdao ulogu perspektivnog sportiste Opštine Laktaši do 16 godina.
-Minja Kodžo osvojio dvije medalje, zlatnu medalju u tvrdoj disciplini “Low kick”, što je za njega veliko iskustvo za buduća takmičenja, kao i srebrenu medalju u drugoj disciplini “kick light”.
Nikola Janjić osvojio srebrenu medalju u disciplini “kick light”.
Aleksandar Vučković osvojio bronzanu medalju u disciplini “light contact”.
Za mlade kik boksere nema predaha, jer ih očekuju pripreme za prvenstvo Republike Srpske koje će se održati 16.04.2022. godine u I.Sarajevu.
Trener Igor Grbić zadovoljan je nastupom mladih takmičara, te očekuje da će na prvenstvo Republike Srpske Kik boks klub Laktaši nastupiti u još većem broju takmičara.