LAKTAŠI, 18. septembra – Stariji je od mene više od 15 godina, ali smo u lijepoj vezi. Njegova supruga ne zna ništa, ja studiram i od njega dobijam džeparac. Plaća mi stan, lijepu odjeću, izlaske. Ne znam ni što bih ti rekla, no ne smatram se sponzorušom – priča starleta Iva (podaci poznati redakciji, ime djevojke je u ovom slučaju fiktivno). Više ili manje poznata u nekim domaćim krugovima, svoju priču iz više razloga priča isključivo anonimno. Bio je to jedini način da uopšte otkrije svoju priču.

Sponzorusa

– Ne vjerujem nikome, neke bi me i osudile. No, meni je oduvijek bila želja da pronađem ovakvu osobu. Ne iskorištavam ga, dobijem pokoji poklon, dobar iznajmljen stan, tamo se i nalazimo. Pošteni su nam odnosi, nema tu skrivanja ni misterija. No, detalje afere zna moja najbolja prijateljica – i niko drugi – kaže Iva i dodaje da u takvom svijetu nema pretjerano mnogo povjerenja.

Radila je kao hostesa i tako upoznala imućnijeg tipa

Kada je tek stigla u grad iz manje sredine, odmah je bila svjesna da želi što više. – Ušla sam već na faksu u društvo koje ima novca, koje izlazi na skuplja mjesta u gradu, jede po restoranima, živi, izlazi, putuje. Njega sam upoznala u izlasku u centru grada, radila sam kao hostesa. Privukao me je, častio me pićem i do kraja večeri razmijenili smo brojeve. Nisam planirala ovakav aranžman, no dogodilo se. Bavila sam se, a radim to nekad i danas, hostesiranjem – priča Iva, koja je svom dragom bijeg od poslovnih i ostalih problema.

Ples na rubu prostitucije? Ni slučajno!

– Dobila sam dosta toga od njega i nisam jedina. Budite sigurni da puno djevojaka na društvenim mrežama objavljuju fotke s putovanja na koja sigurno nisu išle same. Pa ko ih fotka? Zna se ko ih vodi i gdje. To je spajanje ugodnog s korisnim – kaže. A na pitanje pleše li na rubu prostitucije, kaže – ni slučajno, piše 100.posto.hr.

 

– Mrzim licemjerje, ne eksponiram se pretjerano, ne zanima me život u medijima, nemam više partnera. Imam samo jednog i on se brine za mene – kaže, smatrajući da se radi više o romantičnom, a manje poslovnom odnosu.

Zna se da sponzuruše u cijelom svijetu najvećim džekpotom smatraju dobru udaju.

– Htela bih se dobro udati, koja djevojka ne bi? Koliko mi je novac bitan? Reći ću samo da ne bih htjela biti sa nekim tko ne radi ništa, želim frajera koji je ambiciozan i može da mi priušti dobar život – zaključila je mlada ljepotica.

(100posto.hr/Srpskainfo)