LAKTAŠI, 01. juna – Direktna avio-linija iz Tivta ka Banjaluci krenuće od 27. juna, saobraćaće petkom i nedjeljom, a putnici karte mogu da rezervišu na internet stranicama avio-kompanije “Er Montenegro”, saopšteno je iz preduzeća “Aerodrom” Banjaluka.

PETKOM I NEDJELJOM Direktna linija Tivat-Banjaluka kreće od 27. juna, već se zna i cijena karte
FOTO: NATAŠA TELEBAK/RAS SRBIJA

Portparol “Aerodroma” Sanela Kasalović rekla je da je ova kompanija spremna za nove letove, u skladu sa svim zahtjevima nadležnih institucija za sprečavanje širenja virusa korona.

– Drago nam je što na početku ljeta naše građane možemo obradovati letovima ka Crnoj Gori, koja je uvijek bila važna turistička destinacija – rekla je Kasalovićeva.

Ona se nada da će do početka letova uslovi putovanja zbog aktuelne pandemije biti olakšani.

– Cilj nam je da sa avio-kompanijama sa kojima uspješno sarađujemo omogućimo ponovo putovanja prema cijelom svijetu na radost građana i svih putnika sa Aerodroma Banjaluka – navela je Kasalovićeva.

Iz kompanije “Air Montenegro” juče je saopšteno da će biti uspostavljena dodatna direktna avio-linija prema Banjaluci 27. juna, kao i prema Ljubljani 29. juna, zbog zahtjeva na tržištu i velikog interesovanja putnika.

– Naši avioni će dovoditi putnike iz LJubljane tri puta sedmično, dok će iz Banjaluke letjeti tokom ljetne sezone dva puta sedmično. Obje destinacije će saobraćati prema Tivtu – naveli su iz crnogorske avio-komapnije.

Istakli su da će povratna karta za Banjaluku koštati 89 evra, a za Ljubljanu 129 evra.

Detaljni podaci o avio linijama, redu letenja i cijenama karata mogu se naći na sajtu airmontenegro.com.

– Radujemo se letenju ka novim destinacijama ali je ovo samo početak. U narednom periodu očekujemo uspostavljanje dodatnih avio linija ka novim destinacijama – poručio je izvršni direktor kompanije Predrag Todorović.

Iz kompanije su podsjetili da je i dalje u toku promotivna akcija na povratne karte iz Podgorice ili Tivta za Beograd od 109 evra.

Srpskainfo