LAKTAŠI, 25. decembra – Kompanija Blicnet pred novogodišnje praznike uvodi veći broj novih TV kanala u programsku šemu kablovske digitalne televizije. Od sada će korisnici Blicneta uživati u još bogatijim televizijskim sadržajima jer će se u osnovom Digital standard paketu naći više od 10 novih i programski različitih televizijskih kanala.

Svi_Novi_kanali_1200x628 k

Među njima su: Nova TV sa zanimljivim zabavnim i serijskim programom i programom za djecu, Prva TV sa bogatim serijskim, filmskim, zabavnim, sportskim i informativnim programom, kao i Prva Max i Prva World koje nude uzbudljive i napete serije i filmove, kao i kvalitetne porodične emisije.

 

U programskoj šemi naći će se i O2 televizija (nekadašnja TV B92). Dio nove programske šeme biće i kanal TV Partizan, kao i TV kanali K:CN 1 sa svojim kolažnim programom, K:CN 2 sa muzičkim programom i K:CN 3 sa informativno-muzičkim programom.

 

Pored Happy televizije sa vijestima, sportom, zabavom i zanimljivostima, dostupni će biti i rijaliti kanali Happy Reality 1 i  Happy Reality 2.

U toku je velika praznična akcija:

blic