LAKTAŠI, 13. juna – Jelena Janković i Novak Đoković savladali su Olgu Danilović i Nenada Zimonjića u revijalnom miks-dubliu odigranom na terenima TC Novak na Dorćolu, a publiku je zabavljao glumac Andrija Milošević i to tako što je ispuštao zvukove umjesto tenisera.Više od 4.000 gledalaca uživalo je u jednosatnom programu, a ova uvertira u spektakularni Adria Tur je u potpunosti opravdala očekivanja.

Bilo je tu svega što jedan takav sportski spektakl čini velikim, od kvalitetnih poteza, preko dobre priče i komentara na tribinama i terenu pa i takmičarskog naboja u završnici meča.

Prvu meč loptu propustili su Olga i Nenad, a to su znali da kazne Novak i Jelena, koji su uskoro realizovali svoju prvu meč priliku.

Jelena, Olga, Nenad i Novak su se na kraju zahvalili publici, koja je podržala turnir humanitarnog karaktera, a Đoković je zamolio prisutne da sa deset sekundi šutnje odaju počast svim žrtvama korona virusa.

Među brojnom publikom na tribinama teniskog kompleksa na Dorćolu bili su i Dejan Stanković, Savo Milošević, Predrag Danilović, Dragan Jovanović i mnogi drugi.

Blic