NEUM, 16. juna – Na samoj obali neumskog zaliva nalazi se biser bh. Jadrana – Hotel Novum. Hotel je smješten na izvrsnoj lokaciji – na samoj obali mora, a u bogatoj ponudi su A La Carte Restoran, besplatno privatno parkiralište, bar, kao i zajednički salon. Hotel ima četiri zvjezdice, a gosti imaju mogućnost uživanja na plaži neposredno ispod hotela, a dodatno su na raspolaganju i vrt, terasa, te usluga iznajmljivanja automobila.


Luksuzne sobe imaju klima-uređaj, prostor za sjedenje, TV sa satelitskim programima, privatni sef… Iz soba se pruža magičan pogled na more i zaliv. Gastronomska ponuda Hotela Novum je vrijedna posjete – poslužuju se kontinentalni i bife doručak, svježa morska riba, te drugi morski i gastronomski specijaliteti koje priprema iskusni šef kuhinje.

Novitet Hotela Novum je moderna konferencijska sala, kapaciteta 50 mjesta, sa najsavremenijom audio, video i drugom opremom. Od sada možete uživati u radionicama, seminarima, konferencijama, team building-u i kafe pauzama uz magičan pogled na more i neumski zaliv.

Provjerite zašto je Hotel Novum najbolje ocijenjen hotel na Booking.com u Neumu za 2020. i 2021. godinu. Uživajte u biseru Jadrana, uz sjajnu uslugu, izvrstan ambijent i jedinstveno uživanje!

Kontakt Hotela Novum za upite i rezervacije:
info@novum-hotel.com
+387 36 884 928