LAKTAŠI, 16. septembra –  Banjalučani R.P. i A.L. osumnjičeni su provalili kroz prozor kuće u Laktašima i ukrali tri mašine za rudarenje kriptovaluta u kojima su se nalazile grafičke kartice a materijalna šteta je 18.000KM.

Naime, policija u Laktašima je izvršila kriminalističku obradu nad R.P. i A.L. koje terete za tešku krađu.

“Osumnjičeni su da su u toku noći 13./14.09. upotrebom fizičke snage u ulici Omladinska, ušli u unutrašnjost kuće gdje su pronašli i otuđili tri mašine za rudarenje kriptovaluta u kojima su se nalazile  grafičke kartice, a potom se sa otuđenim predmetima udaljila u nepoznatom pravcu”, navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela, a koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, prenose Nezavisne novine.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

 

1 KOMENTAR

  1. Samo da razjasnimo da li je to pokradeno iz kuće majke onog momka koji je nedavno dobio otkaz iz električnog gdje je bio zaposlen? A otkaz je dobio zbog kradje struje za te iste uredjaje. A majka je direktor škole i nema koga nije prevarila i čiji brak nije rasturila. Sramota šta rade i na šta su sve spremni. Bagra. Lažovi.

Comments are closed.