Policija iz Laktaša uhapsila je danas tri lica koja su pod dejstvom alkohola ometala policijske službenike u vršenju službene radnje.
Policija Srpske - Foto: RTRS

Policija SrpskeFoto: RTRS

Policijski službenici su postupali po prijavi da se iz ugostiteljskog objekta čuje glasna muzika, vika i galama, a prilikom razgovora sa vlasnikom prišlo im je lice S.M. koje im je upućivalo pogrdne riječi i oglušilo se na naređenje da sa tim prestane, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prilikom daljeg postupanja policijcima je prišlo lice Z.S. i otvorenim pesnicama uputilo udarac policijskom službeniku. Prilikom hapšenja tog lica, P.S. je nastavilo da upućuje pogrdne riječi policijskim službenicima, a oglušilo se na naređenje da prestane da čini prekršaj.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je lica S.M. imalo 1,21 promil alkohola u organizmu, Z.S. 1,52, a P.S. 1,59 promila.

Izvršenom provjerom u evidencijama, utvrđeno je da lice P.S. ima registrovano oružje koje će mu biti oduzeto.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka.

Naloženo je da se protiv lica Z.S. dostavi izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka o počinjenom krivičnom djelu sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, a da se licima S.M. i P.S. uruče prekršajni nalozi.

Banjalučka policija juče je uhapsila lice čiji su inicijali S.B. zbog dvije krađe prehrambenih proizvoda u prethodnom periodu, kojima je pričinjena materijalna šteta od 220 KM.

O tome je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Policijskoj upravi Banjaluka juče se obratilo lice I.S, odgovorno lice u poslovnom subjektu, i prijavilo ovo krivično djelo.

RTRS

4 KOMENTARA

  1. a jesi pametan i svugdje policija valja osim u republici srpskoj s omladina bas je dobra pijana drogirana vozi pijana lomi se ITREBA bagru tuci pa nek udari u Evropi policajac pa Ce pamtiti ceo zivot udri policijo i treba vam dati za takve ovlasti jos vece

  2. Neka su jel omladinu samo maltretirate preko vikenda iskacete iza coskova ko djavoli. 50% policije su kriminalci. Niko nikoga nije vrijedjao bez razloga sigurno.

  3. гдје си чуо да је неко некога у овом случају измлатио

Comments are closed.