BEOGRAD – Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Beogradu sa košarkaškim reprezentativcem Srbije Daliborom Ilićem, koji je inače član Igokee iz Laktaša.

 20200223151816_306879

Uoči današnje košarkaške utakmice reprezentacija Srbije i Gruzije, Dodik i Ilić su razgovarali o takmičarskoj sezoni, ostvarenim rezultatima, kao i o planovima za budućnost.

Srpski član Predsjedništva BiH poželio je mladom Iliću mnogo uspjeha, sportske sreće na parketu i pobjeda, kao i uspjeha u privatnom životu.

Ilić je zahvalio srpskom članu Predsjedništva BiH na podršci, koja mu je, kako je rekao, danas posebno važna uoči meča sa reprezentacijom Gruzije.

Dalibor Ilić (20) rođen je u Višegradu. Ponikao je u mlađim kategorijama višegradske Varde, a ljeta 2015.  prešao je u mlađe kategorije Igokee.

Tokom Superlige Srbije 2019. godine igrao je na pozajmici u ekipi Mega Bemaksa. Bio je kapiten sastava juniorske reprezentacije Srbije koji je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2018. godine, a ovog mjeseca dobio je poziv da igra za seniorsku reprezentaciju Srbije za kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo 2021.

 

Glas Srpske