LAKTAŠI, 03. novembrra – Odlučili smo da razbijemo monotoniju petka uveče, i za sve one koji će večeras ostati kod kuće, prenosimo tekst objavljen u Cosmopolitenu. Lagana, popularna psihologija, ili obična jeftina priča, prosudite sami…

…Budite se i bacate pogled na telefon istog trenutka vaše lice obasjava osmeh. Stigla je poruka od njega i znate da on od ranog jutra misli na vas.

2017-04-budite_sa_onim_ko_vam_salje_ovakve_poruke_349971511-800x445

Ukoliko frajer uspe običnim SMS-om da vam ulepša jutro i čitav dan, čestitamo! On može da bude onaj PRAVI!

Nema lepšeg načina da se probudite, nego uz poruku muškarca koji misli na tebe: Jedno obično “Ljubavi, dobro jutro” može da unese sunce čak i u najsumorniji dan. Ako mislite da je ovo jedna obična sitnica i da nije dovoljno jak dokaz da ćete jednog dana završiti sa njim, varate se. Sitnice su upravo te koje grade jedan dobar i zdrav odnos koji vas može odvesti do oltara.

Zato, ukoliko vam šalje poruku čim se probudi, ako radi za tebe takve sitnice koje vam daju snagu da uprkos svemu osvajate novi dan, budite sa takvom osobom zauvek.

Dajte priliku muškarcu kome ste prioritet u životu, kome ste u mislima čim otvori oči, koga zaista zanima kako se osećate i kako provodite dan.

(cosmopolitan.rs)