LAKTAŠI, 29. maja – N. Stojković (19) uhapšen je juče u Banjalučkom naselju Lazarevu zbog sumnje da je na ulici pretukao svoju bivšu i to maloljetnu djevojku, saznaje Srpskainfo.

batine

Kako nezvanično saznajemo, između Stojkovića i njegove djevojke je prvo došlo do svađe, a zatim ga je ona odgurnula i ogrebala.

-Nakon toga mladić je djevojku udario šakom i nanio vidne povrede –ispričao je jedan od očevidaca i dodao da je neko pozvao policiju koja je ubrzo došla. Prema našim informacijama, uhapšeni mladić je i član jednog sportskog kluba u Banjaluci.

Povrijeđena maloljetnica je prevezena u službu Hitne pomoći gdje su joj konstatovane povrede.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markonović rekla je da je policiji juče prijavljeno da je muškarac fizički napao žensku osobu.

-Dolaskom na lice mjesta zatečen je N. S. iz Laktaša koji je uhapšen zbog sumnje da je fizički napao maloljetnicu. O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se utvrde sve okolnosti zaprimljene prijave i da se dostavi izvještaj na tužilačku odluku – pojasnila je Markanovićeva.

 

Blic