LAKTAŠI, 26. decembra – U mestu Mlinarice kod Kozarske Dubice juče su zalutalim mecima iz lovačke puške ranjeni Đ.O. ( 42) i maloletna osoba.

Foto: EuroBlic / RAS Srbija

“EuroBlic” nezvanično saznaje da su ranjeni otac i ćerka dok su bili u šetnji. Zbog dobijenih povreda prevezeni su u bolnicu u Gradišku, a potom u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Kako saznajemo, oboje su van životne opasnosti.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor utvrdili su da ih je tokom lova ranio M. L. (21) iz Kozarske Dubice.

– Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, izvršen je uviđaj, a policijski službenici preduzimaju sve mere i radnje na pribavljanju dokaza i kompletiranju predmeta za krivično delo izazivanje opšte opasnosti, za koje će protiv M. L. Okružnom javnom tužilaštvu biti dostavljen izveštaj – saopštili su iz policijske uprave Prijedor.

UKC: Stabilno zdravstveno stanje devojčice

Za sada je stabilno zdravstveno stanje devetogodišnje pacijentkinje čiji su inicijali E.O. koja je ranjena prilikom lova u Kozarskoj Dubici, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

– Pacijentkinja je zadobila povrede leđa, hirurški je zbrinuta i ostaje na daljem lečenju i praćenju – naveli su iz UKC.

Iz ove zdravstvene ustanove su dodali da je maloletna E.O. u prijemnu ambulantu Klinike za dečju hirurgiju UKC dovezena juče u 18.25 sanitetskim vozilom Opšte bolnice Gradiška.

 

Blic